Home

Welkom en wat leuk dat we je mogen begroeten op onze website! Hier maak je kennis met onze fantastische groep mensen en lees je welke dromen wij laten uitkomen. Wij nemen je graag mee naar de prachtige wereld van geschiedenis en fantasy, ga je mee?

House of Wax Entertainment is opgericht door vader en dochter, Cor en Lisa-Marie Vermeulen, samen met een groep van ongeveer 120 enthousiastelingen maken ze dromen waar.

Niets is te gek voor House of Wax Entertainment, ze leveren enkel maatwerk omdat geen enkel festival, vraag of klant hetzelfde is. Ze werken graag samen om het idee van de klant te realiseren op het hoogst mogelijke niveau. Spektakel gegarandeerd! Dit kan zijn in het leveren van entertainment, helpen bij het uitvoeren van een evenement of een nieuw evenement ontwikkelen. House of Wax Entertainment levert vanuit het portfolio, maar een totaal nieuw concept ontwikkelen is zeker ook mogelijk.

Als jij het kan dromen, kan House of Wax Entertainment het realiseren!

Kijk eens rond en lees meer over ons, de zwaardvecht school (F.I.G.H.T.) of bekijk onze foto-gallerij. Wil je ons boeken of meedoen met ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder de afgelopen evenementen en zie waar je House of Wax Entertainment de komende tijd kan verwachten.

Preloader