F.I.G.H.T.

Er worden in November 2 workshops gegeven. Op 10 November en op 17 November


F. I. G. H. T. staat voor Fanatic International Gathering of Historical talents. Het is de zwaardvecht- en stuntschool van House of Wax Entertainment.

In veel shows en evenementen die we hebben gedaan, kwamen steeds meer vechtscènes voor. We vonden het tijd dat serieus te gaan aanpakken. Het begon met een groep vrienden, waarvan een aantal het zwaardvechten al bestudeerden, die elke week samen kwamen in het bos. Zo werden er lessen opgezet waarin de technieken bestudeerd, en aangeleerd werden.
Dit trok steeds meer geïnteresseerden vanuit House of Wax Entertainment én  daarbuiten. We moesten dit dus niet alleen serieus, maar ook professioneel gaan aanpakken.
We zochten een zaal, bedachten een naam en ontwikkelde professionele lessen. Docenten werden getraind en geschoold om les te kunnen geven, en zo is  F. I. G. H. T. ontstaan. F. I. G. H. T. is in de jaren erg gegroeid in zijn aanpak en professionaliteit. De zwaardvecht school is aangesloten bij de H.E.M.A. bond (Historic European Martial Arts). Ook maakt en heuse Cavalerie onderdeel uit van F.I.G.H.T. Over de Cavalerie vindt u informatie in het blok onder deze tekst.

F. I. G. H. T. is een volwaardig onderdeel van House of Wax Entertainment, en valt onder de verantwoordelijkheid van het stichtingsbestuur. Daarnaast hebben we aan het hoofd van F.I.G.H.T. een aantal zeer gekwalificeerde docenten staan, die  aanspreekpunt en leidinggevenden zijn. Zij ontwikkelen de lessen en voeren deze uit tijdens de wekelijkse trainingen. 

Meer weergeven

H.E.M.A.
Lees hier alles over H.E.M.A. vechten, wat is het? Wat doet House of Wax ermee?
Showvechten
Lees hier alles over het Showvechten van House of Wax.
Cavalerie
Lees hier alles over de Cavalerie van House of Wax.
Docenten & Leden
De docenten van F.I.G.H.T. zijn ervaren en gepassioneerd. Hier vind je meer informatie over hen en hun leerlingen..