Herbegrafenis Cor Vermeulen

Update herbegraving:
in verband met meerdere uitvaartdiensten morgen op Begraafplaats Zuylen is het verzoek om voor het afscheid van Cor gebruik te maken van de ingang aan de Haagweg. We willen je vragen ook in de omgeving Haagweg de auto te parkeren. Als je het hoofdpad volgt, de begraafplaats op, zal het duidelijk zijn waar Cor zijn graf zich bevindt, je zult vanaf daar verder begeleid worden.

Bijna 8 maanden nadat de grafkelder van Ridder Cor Vermeulen uit de grond kwam zetten is er eindelijk zicht om hem tot rust te kunnen leggen. En wel op de extra speciale dag van 8 januari 2022.

Op 6 juni 2021 hebben we op grootste wijze afscheid genomen van een groots persoon; Ridder Cor Vermeulen. Helaas mocht deze uitvaart geen begin zijn van rust en rouwen. Na een bewogen periode willen we je uitnodigen voor een definitief afscheid op zaterdag 8 januari aanstaande op Begraafplaats Zuylen, Haagweg ingang te Breda, bij het graf van Cor. We vragen je te komen zoals je Cor gekend hebt. Voel je dus vrij in karakter te komen of als jezelf.

Iedereen is welkom om afscheid te komen nemen en deze speciale dag met ons, Ridder Cor en Elvis te komen vieren. We vieren het leven. Terwijl we afscheid nemen van zijn lichaam, kunnen we nooit afscheid nemen van de herinneringen, liefde en zoveel meer wat Cor (en in Cor zijn ogen, Elvis ook) ons gegeven heeft en dat mogen we vieren.

De datum, 8 januari, is de geboortedag van Elvis en hij zal daarom ook een belangrijke bijdrage leveren aan dit moment van afscheid. Cor werd eerder opgegraven op de sterfdag van Elvis en nu wordt hij herbegraven op de verjaardag van Elvis. Onbedoeld zijn Cor en Elvis nu nog meer aan elkaar verbonden. Zo willen we alle liefdes van Cor nogmaals samenbrengen; familie en vrienden, Elvis, re-enactment en fantasy.

Het afscheidsmoment zal plaatsvinden tussen 12.00 uur en 15.00 uur en is in overeenstemming met GGD/RIVM en de begraafplaats georganiseerd. Daarom zullen we streven naar een doorstroom van gasten en vragen we de 1,5 meter regel in acht te nemen. Wij zullen daar op toezien en vragen om jullie begrip en medewerking. De openingsceremonie zal om 12:00 uur geschieden waarna mensen doorstromend afscheid kunnen nemen. Rond 15:00u zal het graf gesloten worden waarna het afscheid eindigt. Je bent vrij om bij het sluiten van het graf aanwezig te zijn. We vragen je in de tussentijd op afstand aanwezig te zijn om iedereen de gelegenheid te geven afscheid te nemen. Zo zorgen we ook voor een goede doorstroom en kunnen we de coronamaatregelen goed naleven.

Aanmelden is niet nodig, maar mag altijd bij Ellen Drost. Verdere vragen kunnen, graag via de app, ook gesteld worden aan Ellen Drost (06 11015641). Fotograferen en filmen mag, mits dit met respect gebeurt.

We hopen dat deze speciale dag weer gevuld mag worden met veel liefde en veel mooie herinneringen, hopelijk tot 8 januari.

Graag zouden wij iedereen uit de grond van ons hart willen bedanken die hun medeleven naar ons en Cor hebben geuit tijdens zijn ziekte, begrafenis, in de afgelopen maanden en die we aankomende 8 januari gaan zien. Maar ook speciaal:
– Bakker betonwaren, voor de prachtige nieuwe kelder
– Hanhart graaftechnieken, voor de zorg over Cor zijn lichaam
– Syt van der Bie van Dela, voor het bijstaan in deze moeilijke tijd
– Alle vrienden die hebben geholpen bij de afbraak en wederopbouw van het graf en die op 8 januari deze dag extra speciaal gaan maken
– Begraafplaats Zuylen voor het mogelijk maken van de herbegraving

Never Stop Dreaming!

Familie Vermeulen.