Training Cavalerie

Het trainen voor shows en evenementen gebeurt in samenwerking met het grondteam. Belangrijke waarden zijn het niveau, en de vaardigheden van paard en ruiter.  Alle trainingen gebeuren op een diervriendelijke manier waarbij het welzijn en genot van het paard voorop staat. 

Met deze trainingen willen we bevorderen dat juist de paarden genieten van alle aandacht en vaardigheden die het samen met zijn ruiter mag tonen. Paard en ruiter trainen ook thuis de vaardigheden die zij in het team willen uitvoeren, hier leveren we ook hulp bij waar nodig. Minimaal vier keer per jaar trainen we als één grote groep; ruiters en grondteam samen. Naast deze privé trainingen hebben we ook een aantal open trainingen op locatie waar publiek kan komen kijken zodat we op een hoger niveau kunnen trainen, een soort generale repetitie. En waar nodig trainen sommige ruiters vaker samen.

Er worden ook trainingen gegeven tussen het vechtteam te voet van F. I. G. H. T. en het paardenteam, dus cavalerie tegen infanterie. Hierbij worden beide partijen in een extra discipline getraind en kunnen we op deze manier nog meer diversiteit leveren.