Lid worden van de Cavalerie

De Cavalerie en het grondteam, is een hechte en loyale groep binnen House of Wax Entertainment en dat karakter willen we graag behouden. We stellen dan ook een aantal voorwaarden aan nieuwe leden:

  • Cavalerie en grondteam leden zijn ook algemeen lid van House of Wax Entertainment en daarmee inzetbaar bij evenementen waar de Cavalerie niet aan deelneemt.
  • Ruiters zijn zelf verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben van een paard en het bijbehorende transport naar een training of evenement. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
  • De Stichting House of Wax Entertainment kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade of blessures aan paard, ruiter en aanverwante materialen. Iedereen heeft zelf de verantwoording van een dekkende verzekering en een goede conditie van ruiter, paard en materiaal. Dit geld voor zowel de ruiters als het grondteam.
  • Als ridder deelnemen aan een joust betekent dat je de beschikking hebt over een volledige uitrusting van persoonlijke bescherming en de juiste uitrusting voor het paard. Dit houdt in dat je o.a. beschikt over een passend harnas met helm en handschoenen.  Het stichtingsbestuur kan u voorzien van informatie en adressen.
  • Om een House of Wax waardig niveau te behalen, waarbij veiligheid voor mens en dier zeer belangrijk is, is aanwezigheid bij trainingen een voorwaarde voor deelname. Hier hechten wij veel waarde aan!

Interesse? Stuur ons een mail met het verzoek om lid te worden en geef aan waar je voorkeur naar uitgaat. We nemen dan contact met je op en zullen de de vervolgstappen met je bespreken. 

Extern

Ben je geen lid van House of Wax (en wil je dit ook niet worden) maar heb je wel ervaring met het Jousten of middeleeuwse ruiterspelen? En zou je het leuk vinden om (individueel) een samenwerking aan te gaan? Mail of bel ons zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen.