6 juni 2021, een dag van afscheid …

Afscheid nemen van een man, die eigenlijk met geen woorden valt te beschrijven. Zo getalenteerd, gemotiveerd, en meeslepend, was er maar één.
Iedereen is op een unieke manier in aanraking gekomen met onze ridder Cor. Hij kon als geen ander mensen enthousiast maken, motiveren voor het volgende project, en al die tijd zelf ongeëvenaard schitteren. Vergeet vooral niet dat Cor het mooiste en het beste zag in iedereen, en dat ook naar boven wist te halen.
Daarom rest mij nu niks anders dan Cor een laatste keer toejuichen; Lang leve Ridder Cor, hoera! Hoera! Hoera!

Willem Stoop

Dit prachtige eerbetoon is gemaakt door Mark Kodiak

Een leven gegeven,

Een leven gegeven, van de kleine ridder op het houten paard, tot een echte ridder, en iedere dag was het waard.

Een leven gegeven voor de mensen om hem heen, liefhebbend, helpend, inspirerend, nooit oordelend, motiverend, en Cor vergat er geen.

Een leven gegeven voor geschiedenis vooral van zijn stad, Breda, Cor speelde het niet, nee, hij was het, een echte Nassau, dat doet niemand hem na.

Een leven gegeven voor Elvis, zijn King, zijn manier van leven, de wens om dichtbij hem te zijn, al was het maar heel even.

Een leven gegeven voor materialen, het liefst oud en kapot, Cor maakte er de prachtigste stukken van en liet niets over aan het lot.

Een leven gegeven voor House of Wax Entertainment, Cor met zijn vele rollen waarbij hij iedereen om zich heen liet shinen, eenieder kreeg zijn moment.

Een leven gegeven aan nooit stoppen met dromen, aan wensen vervullen en vooral de ander tot zijn recht laten komen.

Dat leven, Cor’s leven, zal altijd een inspiratie en het goede voorbeeld zijn, van een mooi en waardig mens, een vriend van groot en klein.

Lieve Cor, goede reis, en maak er wat moois van daarboven, jouw liefde en inspiratie zal altijd bij ons blijven, dat zal ik je beloven.

Voor altijd in mijn hart

Ellen Drost – van Velze

Naar aanleiding van deze emotionele en bijzondere dag hebben we een aantal vragen: Heb je foto’s of filmpjes? We zouden deze graag ontvangen om herinneringen aan deze dag bij ons te kunnen houden. Wil je nog een tekst, tekening of foto toevoegen aan het condoleanceboek? Dat kan en zal zeer gewaardeerd worden! Wil je nog een memorial kaart ontvangen? Geef het door!

Het is fijn als je voor bovenstaande vragen gebruik maakt van het volgende mail adres: info@houseofwaxentertainment.com

BEDANKT & NEVER STOP DREAMING! Team House of Wax Entertainment