About Us

COR & LISA-MARIE VERMEULEN

Dit duo is een ijzer sterk vader- en dochterteam en organiseren met House of Wax, entertainment op maat.
Cor is een autodidact, oftewel heeft zichzelf veel kennis aangeleerd. Echter heeft hij vaak goede tips gekregen voor zijn tekenkunsten van zijn goede vriend Anton Pieck. Cor kan alles maken, van wassen beelden, tot kostuums en props tot illustraties en grime. Jij noemt het, hij maakt het!
Lisa-Marie is een semi professionele danseres, heeft opleiding tot hostess en fotomodel gedaan, verder nog theatervormgeving gestudeerd en costumière opleiding gevolgd. Daarnaast is ze, net zoals haar vader, actief in het maken van kostuums en grime.
Naast de persoonlijke kunsten van Cor en Lisa-Marie, creëren zei de gedachten visie die werkelijk wordt gemaakt met House of Wax Entertainment. Elk evenement van House of Wax Entertainment wordt bedacht door Cor en Lisa-Marie en georganiseerd door Lisa-Marie. Lisa-Marie is de creatieve geest, regisseuse, styliste van decor en show en eind verantwoordelijke bij House of Wax Entertainment.
Lisa-Marie en Cor Vermeulen werken nu al 18 jaar als een team samen aan House of Wax Entertainment en hopen dit nog vele jaren door te zetten.

“Ons ideaalbeeld voor House of Wax Entertainment is dat het een plek is waar iedereen geaccepteerd wordt voor hoe ze zelf zijn. Verder willen we met de shows graag het onmogelijke en dromen waar maken”.